Cautare

3996 de rezultate pentru "silaghi dan" (8.44 secunde)
Deputatul PNL Ovidiu Ioan Silaghi considera ca demiterea presedintilor de consilii judetene Sibiu si Bistrita nu a reprezentat santaje si presiuni, ci intentii de respectare a legii. ... 161/2003, sunt in stare de incompatibilitate“, a declarat Silaghi.
Ministrul pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale Ovidiu Silaghi a declarat ca in aproximativ o luna se va organiza licitatia pentru realizarea caietului de sarcini pentru crearea brandului "Romania Turistica"."Speram ca in aproximativ o luna sa incepem procedurile pentru organizarea licitatiei de realizare a caietului de sarcini, iar apoi sa organizam si licitatia pentru stabilirea brandului turistic al Romaniei", a spus Silaghi.
Incepand de maine si pana duminica, cel care va continua inspectia va fi chiar Ovidiu Silaghi, ministrul IMM, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale.
Silaghi, a lansat "Ghidul surselor de finantare pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii" Prezent la conferinta, ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale, Ovidiu Silaghi, a lansat "Ghidul surselor de finantare pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii", avand ca scop asigurarea unei bune capacitati de absorbtie a fondurilor nationale si europene nerambursabile.
Prim - vicepresedintele Partidului Conservator filiala Constanta, Eugen Silaghi detine de putin timp si o alta functie - director venituri in cadrul Administratia Fondului pentru Mediu din cadrul Agentiei de Mediu Constanta si are ca obiect de activitate monitorizarea colectorilor si valorificatorilor.
"Am suplimentat suma pentru programele de investitii in modernizarea ti tehnologizarea IMM-urilor cu 36 de milioane de lei, de la valoarea de 40 de milioane de lei, cat era pana acum", a explicat miercuri intr-o conferinta de presa ministrul de resort, Ovidiu Silaghi.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, si cel al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale (IMMCTPL), Ovidiu Silaghi, au anuntat vineri la Arad ca va fi demarat un proiect privind infiintarea de drumuri catre destinatiile turistice importante.Cei doi ministri au afirmat ca, in prima etapa, se vor identifica destinatiile turistice, dupa care urmeaza clasificarea drumurilor." Suma pe care preconizam sa o alocam este de 190 de milioane de euro.
Ministrul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL), Ovidiu Silaghi, sustine ca Guvernul va reduce perioada de infiintare a unei Persoane Fizice Autorizate (PFA) de la trei luni la trei zile.Ministrul a explicat ca masura se impune in conditiile in care domeniul microintreprinderilor incepe sa fie din ce in ce mai restrans si pe cale de disparitie, iar acest loc gol lasat poate fi preluat de persoanele fizice autorizate."Din pacate, in Romania, sa-ti inregistrezi acum un PFA dureaza doua-trei luni.
„În procesul de obtinere a avizelor a fost introdusa regula aprobarii tacite, conform careia, daca autoritatea responsabila nu emite un raspuns în termenul legal, cererea se socoteste aprobata tacit“, a declarat Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM, citat de www.fonduri-structurale.ro.
La manifestare au fost prezenti Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, Mihai Daraban, presedintele CCINA, prefectul Danut Culetu, Dumitru Nancu, directorul executiv al OTIMMC, precum si numerosi invitati din randul reprezentantilor mediului de afaceri constantean, moderator fiind Gabriela Malcinschi, managerul BTL MediaCom.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, a declarat joi ca autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi deschisa intr-o luna, cu restrictii de viteza de aproximativ 100 km/h si ca valoarea amenzilor aplicate pana acum a ajuns la 14,5 milioane lei.
Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. ... Dat fiind ca dupa povestea cu Ministerul Turismului si PSD-ul in picaj Dan Matei Agathon s-a reorientat catre lumea televiziunii, personajul nostru si-a facut aparitia oarecum in fite si cu fix 15 minute de intarziere.
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi. ... Primul cu care a ajuns la un acord este Dan Alexa!
Unul dintre castigatorii care nu-si gasesc locul in viitorul Legislativ este Dan Octavian, singurul liberal care a castigat un colegiu din Oradea.
Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Dan Sova, s-a hotarat sa reinnoiasca mandatul de senator in acelasi colegiu electoral din judetul Olt pe care il reprezinta si in acest moment in Senatul Romaniei, desi initial se luase in calcul depunerea candidaturii sale intr-un colegiu din judetul Calarasi, acolo unde pesedistul este presedinte interimar al organizatiei judetene a social-democratilor.
In cadrul evenimentului au fost premiati cei 22 de adolescenti din Romania si Republica Molodva carora le-au fost selectate poemele de un juriu format din Ioana Craciunescu, Dan Mircea Cipariu si Florin Iaru, in urma Concursului National CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR.
Ex-membru al PRM, APR, PNL-Cimpeanu, PCR si prefect in perioada guvernarii Vacaroiu (PDSR-PSD), fostul Erou al Muncii Socialiste, Dan Ilie Morega, a fost ales, simbata, la Tirgu Jiu, presedintele PNL Gorj. ... Dan Radu Rusanu, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, sau deputatul liberal de Timis, Cristian Busoi.
Presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a anuntat ca Biroul Executiv al filialei a hotarat joi seara sa-i acorde lui Dan Ioan Popescu, presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, un termen de doua-trei saptamani pentru a-si rezolva situatia din partid.
Dan Voiculescu a fost transportat de la IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova, unde va ramane cel mai probabil cel putin 21 de zile, apoi fie va fi transferat la Jilava, fie va ramane sa-si ispaseasca pedeapsa la Rahova.
google-analytics.com